Incident grav! Un avion Blue Air a revenit pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice
Foto: www.romaniatv.net

Incident grav! Un avion Blue Air a revenit pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice

8 știri, 46

Un avion Blue Air cu destinația Liverpool a avut probleme la decolare. Aeronava ar fi lovit pista cu o aripă în momentul decolării.

UPDATE: La bordul avionului se aflau 170 de pasageri, care vor fi preluați acum de o altă aeronavă și transportați către Liverpool. Compania aeriană a anunțat ulterior că aeronava s-a reîntors pe Aeroportul Otopeni, „ca urmare a deciziei comandamentului, deoarece a existat o suspiciune de defecțiune tehnică, pasagerii urmând să fie transportați la destinație cu altă aeronavă”.

„Zborul 0B 133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinația Liverpool, s-a reîntors la București ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare și pentru că siguranța este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecțiune tehnică”, a precizat compania.

Avionul se afla deasupra Ungariei atunci când pilotul a decis că trebuie să se întoarcă, transmite Antena 3.

Ulterior, avionul Blue Air a survolat zona din apropiere de aeroportul Internațional Henri Coandă pentru a goli rezervoarele și pentru a putea să aterizeze în siguranță.

Citește pe libertatea.ro