Incident la oficierea Sfintei Liturghii la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța. Ce a făcut o femeie în timpul slujbei5Foto© antena3.ro

Incident la oficierea Sfintei Liturghii la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța. Ce a făcut o femeie în timpul slujbei

, 7 știri, 83 vizualizări

Începând din 15 mai 2020, s-a permis oficierea slujbelor alături de enoriași. La liturghia oficiată de ÎPS Teodosie în fața Catedralei Sfinții Ap. Petru și Pavel, o femeie s-a învârtit în jurul ierarhului.

Părintele Teodosie și restul preoților nu au reacționat în niciun fel, ba mai mult, Înalt Prea Sfinția Sa a și binecuvântat-o. Nici ceilalți credincioși nu au intervenit și au lăsat-o pe femeie să încheie manifestarea ciudată.

„Noi nu am vrut să reacționăm, să intervenim cu ceva. Ne-am dat seama că ne confruntăm cu un om cu o anumită instabilitate emoțională. Ne era teamă de cum va reacționa. Am fost avertizați de autorități că această izolare la domiciliu vor aduce și probleme comportamentale. Aș vrea să nu fiu în această situație. Sperăm că a fost o chestiune de moment a doamnei și că nu a pățit ceva complicat.