Incident socant in aceasta seara la Iasi! A fost gasit in strada plin de sange© bzi.ro

Incident socant in aceasta seara la Iasi! A fost gasit in strada plin de sange

, 4 știri, 32 vizualizări

UPDATE: Din informatiile pe care reporterii Cotidianului "Buna ziua Iasi" le-au obtinut se pare ca barbatul gasit pe strada ar fi fost amendat astazi deoarece se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a avut un comportament agresiv intr-un parc din Iasi. Manat de furie, acesta a luat o creanga si a inceput sa loveasca un autoturism.

Soferul masinii vazand ca ii este distrusa masina a hotarat sa il pedepseasca pe faptas prin aplicarea a numeroase lovituri. Proprietarul automobilului a fost condus de catre politisti la sectia de politie pentru a da declaratii iar barbatul batut a ajuns in grija echipajului SMURD.

In aceasta seara, in apropiere de Piata Nicolina din Iasi, a fost gasit un barbat cazut pe trotuar. Acesta avea mai multe urme de sange. Se banuieste ca barbatul ar fi fost agresat si ca ar fi consumat o cantitate considerabila de alcool. Un echipaj SMURD a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor si pentru a-l transporta la spital. La fata locului s-au prezentat si politisti de la Dispeceratul Politiei Locale Iasi.