ING Bank: Clienții vor avea sumele restituite până la finalul zilei
Foto: www.bzi.ro

ING Bank: Clienții vor avea sumele restituite până la finalul zilei

11 știri, 11

Clienților ING Bank cărora li s-au dublat tranzacțiile li se vor restitui sumele în cont până la finalul zilei, a anunțat, luni, banca.

"O parte dintre clienții ING au putut vedea astăzi tranzacții dublate în extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operațională, în care unele fișiere de plată decontate astăzi au fost procesate de două ori. Clienții vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei. Ne cerem scuze clienților care au întâmpinat dificultăți în acest sens și le mulțumim pentru întelegere", se spune într-un comunicat al băncii.

Eroarea nu a afectat în niciun fel alte servicii și sisteme ING, precizează banca.

O parte dintre tranzacțiile realizate în acest weekend de clienții ING au fost dublate, situația fiind cauzată de o eroare operațională în care fișierele de tranzacții au fost încărcate de două ori, au anunțat reprezentanții băncii, pe pagina de Facebook.

"Lucrăm la remedierea situației și la returnarea sumelor în conturile clienților în cel mai scurt timp posibil. Este o problemă generală pe care o cunoaștem și care o să se remedieze în cel mai scurt timp. Ne pare rău pentru incident", le-au răspuns reprezentanții băncii clienților care au reclamat incidentul.

Aceștia au subliniat că, din cauza volumului încărcat de apeluri, liniile de suport nu funcționează în parametrii normali.

De asemenea, pe site-ul băncii, la Starea Servici...

Citește pe jurnalul.antena3.ro