Înghețarea salariilor - justă; sunt mai puțini bani la buget2Foto© antena3.ro

Înghețarea salariilor - justă; sunt mai puțini bani la buget

, 9 știri, 83 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis susține măsura înghețării salariilor, în ciuda protestelor anunțate de căre polițiști. Acesta a declarat că nu poate fi vorba de mărirea unor salarii ale bugetarilor în 2021, înainte de ieșirea din criza economică.

Klaus Iohannis a susținut că măsura înghețării salariilor este una justă, în contextul pandemiei de coronavirus care a afectat România. Acesta a mai precizat că salariile vor fi din nou majorate după ce România va ieși din criza economică, cel mai probabil anul acesta. (CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS SE VA VACCINA PUBLIC VINERI! „CAMPANIA DE VACCINARE PÂNĂ ACUM ESTE UN SUCCES”)

„Măsura înghețării salariilor mi se pare una justă. Suntem în plină pandemie, suntem în criză economică, suntem în faza în care încercăm prin vaccinare și restricții să încheiem această pandemie. Însă trebuie să fim conștienți că economia a suferit, s-a contractat. Sunt mai puțini bani la buget, nu poate fi vorba de mărirea unor lefuri bugetare, atenție, lefuri bugetare, până nu ieșim din criza economică”, a declarat Klaus Iohannis.