Înregistrări cu Țuțuianu: PSD - ”partid de maimuțe”. Guvernul - ”o tragedie”
Foto: www.cotidianul.ro

Înregistrări cu Țuțuianu: PSD - ”partid de maimuțe”. Guvernul - ”o tragedie”

9 știri, 18

Potrivit înregistrărilor menționate de News.ro. PSD s-a comportat precum "un partid de maimuțe", deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh și califică drept ”o tragedie” calitatea Guvernului.

De asemenea, despre ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, a spus că "este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de cinci minute când vorbește cineva cu el". Precum și ca singura legătura a acestuia cu economia este faptul că "a avut o vulcanizare".

"De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce. Și i-am spus Domnul...”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei.

Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare", a declarat Adrian Țuțuianu.

Citește pe stirileprotv.ro