Inspector școlar, la final de mandat: Am schimbat opt miniștri, fiecare cu frustrările sale, unii semidocți certați cu limba maternă3Foto© romaniatv.net

Inspector școlar, la final de mandat: Am schimbat opt miniștri, fiecare cu frustrările sale, unii semidocți certați cu limba maternă

, 7 știri, 6 vizualizări

"Sfârșit de mandat! S-au încheiat patru ani frumoși în care am putut cultiva permanent o atmosferă de onestitate, corectitudine și echilibru, în care nu am stat niciun moment în genunchi pentru a primi ceva de la troaca politică a prezentului. Un mandat obținut curat prin concurs, în concurență cu un candidat susținut de PSD, într-o guvernare pesedistă.

(...) Un mandat greu în care am "schimbat" opt miniștri, fiecare cu frustrările sale, unii semidocți certați cu limba maternă și logica bunului-simț, lipsiți de cultură și educație, alții "eroi ai reformei", aproape toți adevărate ghiulele pregătite să se detoneze pentru a șubrezi sistemul de învățământ la maximum.

Cu reguli schimbate din mers, cu o birocrație istovioare "emanată" de cei peste 500 de funcționari ministeriali la care a trebuit să facem față (peste 60.000 de documente intrate și/sau ieșite din instituție în cei patru ani), cu legi într-o permanentă schimbare, imposibil de aplicat în care sintagma "de regulă" abundă, cu manuale de tot felul - greșite, de sport, unice și compendii etc", a scris cătălin canciu pe Facebook.