Intanța a amânat decizia în dosarul în care sunt judecate Ioana Băsescu și Elena Udrea. Când vor primi sentința3Foto© libertatea.ro

Intanța a amânat decizia în dosarul în care sunt judecate Ioana Băsescu și Elena Udrea. Când vor primi sentința

, 5 știri, 68 vizualizări

Emoțiile continuă pentru Ioana Băsescu și Elena Udrea în dosarul dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Curtea de Apel București a amânat, marți, 16 februarie, luarea unei decizii în dosarul în care sunt judecate fiica fostului președinte al României, Ioana Băsescu și fostul ministrul al Turismului și Dezvoltării, Elena Udrea, dar și alte persoane.

Procurorul DNA a cerut la termenul de pe 26 ianuarie, o pedeapsă de 12 ani de închisoare plus spor pentru Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului și Dezvoltării este acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită.

„Având în vedere jurisprudența și starea de concurs de comitere a faptelor apreciem că legea penală mai favorabila e Codul penal vechi. Chiar dacă limitele de pedeapsa sunt mai ridicate decât cele din Codul penal nou. Condamnați pe inculpata Udrea Elena pentru cele șapte fapte, aflate în concurs.