Inter Milano a anuntat transferul lui Diego Godin5Foto© bzi.ro

Inter Milano a anuntat transferul lui Diego Godin

, 7 știri, 15 vizualizări

Inter Miano a anuntat astazi transferul uruguayan Diego Godin, care a evoluat ultima data la Atletico Madrid. Godin a ajuns in Italia liber de contract. Jucatorul de 33 de ani a semnat o intelegere pe trei ani cu gruparea italiana. Capitanul echipei Atletico Madrid, urguayanul Diego Godin, si-a anuntat, la 7 mai, intr-o conferinta de presa, plecarea de la formatia spaniola, la finalul sezonului trecut.

Venit la Atletico Madrid in vara anului 2010, Godin a jucat 387 de meciuri pentru "colchoneros", castgand un titlu in Spania, doua trofee ale Ligii Europa, trei trofee ale Supercupei Spaniei, unul al Cupei Spaniei si unul al Supercupei Europei. El a jucat de doua ori finala Ligii Campionilor, in 2014 si 2016, ambele pierdute in fata marii rivale Real Madrid. El a mai jucat in tara sa la Cerro si Nacional si in Spania la Villarreal.

Godin, 131 de selectii in nationala Uruguayului, a participat cu prima reprezentativa la Copa America. Nationala "celeste" a fost eliminata, sambata, in sferturile de finala ale Copei America, de selectionata statului Peru. Uruguayenii au avut trei goluri anulate de VAR, iar peruanii s-au impus la lovituri de departajare.