Într-o comună din Vrancea, declarațiile pe proprie răspundere, lăsate de primar în magazine, se vând cu un leu7Foto© observator.tv

Într-o comună din Vrancea, declarațiile pe proprie răspundere, lăsate de primar în magazine, se vând cu un leu

, 10 știri, 64 vizualizări

Într-o postare pe Facebook, primarul comunei vrâncene Broșteni a precizat că a aflat că la magazinele sătești se vând, cu un leu, cererile printate pentru a putea ieși din casă.

"Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți responsabili, să nu le vindeți intre voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați”, a scris primarul din Broșteni, Emilian Dumitru.

El a făcut apel la oameni să nu se mai "plimbe pe la vecini”.

"Vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la cateva zile. După cum bănuiesc ca ati aflat, la Spitalul Militar Focșani, din 57 cadre medicale testate, 41 sunt infectate cu virusul.