Întrebări fără răspuns în cazul Caracal17Foto© a1.ro

Întrebări fără răspuns în cazul Caracal

, 32 știri, 31 vizualizări

Rudele Luizei Melencu, dar și prieteni și fostul iubit al tinerei de 19 ani din localitatea Dioști, care a dispărut în luna aprilie după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Caracal, au fost audiate, luni, la sediul Inspectoratului de Poliție Dolj.

După mai bine de șase ore de declarații în fața procurorilor DIICOT, avocata familiei Melencu, Carmen Ogășanu, a spus că vrea să revadă dosarul întrucât, după declarația fostului iubit al Luizei Melencu, și-a dat seama că declarațiile lui Dincă sunt tehnice, deși acesta nu știe detalii esențiale, lucru care o face să creadă că sunt și alte persoane implicate în acest caz.

„Până la ultimul audiat, deci la prietenul Luizei, totul a fost o verificare a…dacă cunoaște cineva din familie bijuteriile sau nu, cele două, și credeam că nu are nici un sens. La sfârșit, a fost audierea prietenului Luizei și atunci am înțeles niște aspecte pe care ar trebui să le verific când văd dosarul. (…) Dincă are un obicei de a da niște declarații tehnice.