Klaus Iohannis: Cum îndrăznește un politician, care mai este și INFRACTOR, să amenințe magistrații?
Foto: www.realitatea.net

Klaus Iohannis: Cum îndrăznește un politician, care mai este și INFRACTOR, să amenințe magistrații?

16 știri, 66

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că este inadmisibil faptul că un politician care este și infractor să amenințe magistrații, făcând referire la declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Pe bună dreptate s-au revoltat magistrații, adică cum se trezește un politician care mai este și infractor să se ducă la televizor să amenințe acolo magistrații, după ce a convocat un miting mediocru antijustiție. Deci este inadmisibil", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

În context, el a subliniat că statul nu trebuie lăsat să intre într-o situație de incertitudine de "dragul unuia care vrea să fie mai puternic decât e sănătos".

"Nu putem să lăsăm statul să intre într-o situație de incertitudine, să intrăm în derivă și să ne trezim că, în loc să consolidăm democrația românească, noi, așa de dragul unuia care vrea să fie mai puternic decât e sănătos, renunțăm la valori democratice", a spus Iohannis.

Duminică, la un post de televiziune, președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat motivele pentru care social-democrații au organizat o manifestație.

"Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. Primul motiv și cel mai puternic motiv este de a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care îl gestionează o mână de securiști, o mână mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin une...

    Citește pe jurnalul.ro