Iohannis: În acest moment nu e cazul să vorbim despre amânarea alegerilor / Mesajul pentru candidați2Foto© romaniatv.net

Iohannis: În acest moment nu e cazul să vorbim despre amânarea alegerilor / Mesajul pentru candidați

, 9 știri, 55 vizualizări

"Pe 27 septembrie mergem la urne. Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim. Mergeți la vot și puneți ștampila pe candidații care pot aduce o schimbare în bine. Nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Le transmit un mesaj tuturor candidaților: chiar dacă această campanie e diferită, folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă transmite mesajul. Lupta politică e în primul rând o luptă de proiecte pentru comunități", a declarat șeful statului.

Întrebat dacă se va impune amânarea alegerilor în cazul în care prezența la vot va fi mai mică, Klaus Iohannis a declarat că nu este cazul de o amânare.

"În acest moment, nu este cazul să discutăm despre amânarea alegerilor. Lucrurile sunt organizate, sunt bine organizate, și știm mai bine decât în iunie cum să abordăm epidemie. Rămâne vitală abordarea fiecăruia în parte. Fiecare trebuie să fie conștient de acest lucru. Dacă facem toți ce trebuie, vom îngrădi răspândirea virusului. Localurile unde se va vota vor avea tot ce trebuie, măști de rezervă, dezinfectați, circuite. Eu sunt de părere că putem să mergem la vot dacă respectăm toate normele", a declarat Iohannis.