Președintele Klaus Iohannis, prezent la deschiderea anului școlar la Colegiul "Gheorghe Șincai"

Președintele Klaus Iohannis, prezent la deschiderea anului școlar la Colegiul "Gheorghe Șincai"

30 știri, 14

"Luni, 11 septembrie, începând cu ora 10.00, președintele României, Klaus Iohannis, va participa la deschiderea anului școlar 2017- 2108 la Colegiul 'Gheorghe Șincai'. Colegiul împlinește 125 de ani de când funcționează ca instituție de învățământ independentă", a precizat purtătorul de cuvânt.

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 10,00, președintele Klaus Iohannis se va afla în Parcul Carol I din Capitală, unde va participa la ceremonia dedicată Zilei pompierilor militari, prilej cu care care va înmâna drapelele de luptă a 11 unități din subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în semn de apreciere față de devotamentul și spiritul de sacrificiu pe care îl dau dovadă în îndeplinirea misiunilor în serviciul cetățenilor și al comunităților.

Joi, de la ora 16,00, președintele va primi la Palatul Cotroceni un grup de sportivi care vor participa la Invictus Games 2017, competiție sportivă care se va desfășoară la Toronto, în Canada, în perioada 23 - 30 septembrie, eveniment aflat la ce-a treia ediție.

    Citește pe dcnews.ro


    Klaus Iohannis, 10 luni
    A început noul an școlar. Klaus Iohannis: "Legea educației trebuie să înceteze să mai f...