Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni pentru incendiile care au afectat țara50Foto4Video© gsp.ro

Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni pentru incendiile care au afectat țara

, 99 știri, 34 vizualizări

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a inițiat o campanie de donații, în contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetație care devastează Australia. Anunțul a fost făcut printr-un mesaj video, în care Țiriac spune că fundația sa a donat 100 000 de dolari australieni Federației Australiene de Tenis. Fostul sportiv i-a lansat o provocare Simonei Halep să se alăture cauzei.

„Australia trece prin cea mai mare catastrofă naturală a ultimilor zeci de ani. Iar noi, cei care am fost acolo, am jucat acolo, dar și cei care auzim de ce se întâmplă acolo suntem alături de ei. Focul continuă, Australia are nevoie de ajutor. Fundația Țiriac a donat astăzi încă 100 000 de dolari tenisului australian, care o să folosească acești bani pentru ajutorarea victimelor.

Eu servesc această minge astăzi și îi servesc direct Simonei la Melbourne, care, dacă dorește să doneze, se alătură Fundației Țiriac. Australia are nevoie de ajutor, hai să fim o inimă cu ei”, a spus Ion Țiriac în mesajul de lansare a campaniei.