Ionuț Radu, anunțul clubului privind echipa unde va juca sezonul următor3Foto© realitatea.net

Ionuț Radu, anunțul clubului privind echipa unde va juca sezonul următor

, 10 știri, 14 vizualizări

Ionuț Radu (22 de ani) a fost răscumpărat de Inter de la Genoa, dar nu se va întoarce pe "Giuseppe Meazza", ci va fi împrumutat pentru încă un sezon la "Grifoni". Jurnalistul italian Mattia Zangari a scris, vineri, pe fcinternews.it, că Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret, a fost răscumpărat de Inter de la Genoa. "Nerazzurrii" avea în contractul cu "Grifonii" o clauză de răscumpărare în valoare de 12,5 milioane de euro.

Zangari susține că totul este oficial, deși pe site-ul oficial sau pe conturile de pe rețelele sociale ale lui Inter nu a apărut niciun anunț în acest sens. Ionuț Radu a impresionat prin evoluțiile sale de la Genoa, din sezonul trecut, dar și la Campionatul European de tineret, unde a ajuns cu naționala României până în semifinalele turneului final. Radu a strâns 33 de meciuri în sezonul trecut, între buturile "Grifonilor".

Dorința lui Ionuț Radu a fost să rămână la Genoa pentru încă un sezon, chiar dacă va fi răscumpărat de Inter. Formația din orașul Genova a plătit opt milioane de euro pentru transferul lui Radu, în vara trecută. ”A fost un sezon absolut de neuitat. Nu mi-aș fi imaginat să intru în poartă după doar patru etape și să ajung la 33. Genoa mi-a oferit această șansă, mereu am visat să joc în Serie A.