Ionuț Stroe: Lucrările la stadionul Steaua sunt cele mai avansate3Foto© video.gsp.ro

Ionuț Stroe: Lucrările la stadionul Steaua sunt cele mai avansate

, 5 știri, 23 vizualizări

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a vizitat șantierele stadioanelor aflate în construcție, în Caitală, pentru organizarea unor partide din cadrul EURO 2020. Acesta a afirmat că lucrările la arena din Bulevardul Ghencea sunt cele mai avansate.

"După cum vedeți Ghencea este o bijuterie de stadion și se lucrează. Sunt lucruri foarte interesante care se petrec aici. Ce pot să vă asigur, că se lucrează. Dacă ar fi avut loc campionatul în câteva zile cred că ar fi trebuit pus gazonul, dar acum va fi vorba de luna septembrie. Detaliile vi le vom oferi după. Acesta este și cel mai avansat din punct de vedere al lucrărilor. E o construcție foarte interesantă, avem motive să ne mândrim că în sfârșit avem infrastructură sportivă și stadioane la nivel european", a declarat demnitarul într-un videoclip postat pe  Facebook.

Stroe a prezentat și imagini din zona intrării în stadion, din interiorul arenei și din zona VIP.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat inițial în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. UEFA a decis ca denumirea competiției să rămână EURO 2020, chiar dacă aceasta va avea loc în 2021.