ÎPS Teodosie vrea să-și angajeze avocați pentru a putea ține pelerinajul la peștera Sf. Andrei4Foto1Video© puterea.ro

ÎPS Teodosie vrea să-și angajeze avocați pentru a putea ține pelerinajul la peștera Sf. Andrei

, 7 știri, 82 vizualizări

ÎPS Teodosie a anunțat că nu va accepta anularea pelerinajului și că va căuta avocați care să îi susțină cauza. “Eu voi începe demersurile, îmi caut niște avocați foarte serioși, pentru că, nu putem să fim împiedicați să mergem la vatra noastră părintească, la originea noastră spirituală. Vom ține toate regulile, este un loc atât de larg acolo.

Cum să nu ajung eu la peșteră în ziua Sfântului Andrei. Este imposibil! Și cum să nu ajungă constănțenii acolo? Dar, eu cred că pot să ajungă toți românii. Este apostolul tuturor românilor, nu este o sărbătoare locală ci o sărbătoare națională, care ține de unirea tuturor românilor într-o singură țara. 30 noiembrie este ziua spirituală a tuturor românilor.

Eu voi face toate demersurile. De azi într-o săptămână când ne vedem trebuie să avem deja…. vom merge chiar să ne susținem drepturile noastre de închinători, în instanță. Eu nu mă mulțumesc cu niște restricții care n-au logică și care ne restrâng drepturile noastre de închinători”, a spus IPS Teodosie, într-un interviu pentru Dobrogea Live .