Irina Begu și Andreea Mitu s-au calificat în turul 2 la BRD București Open. Andreea Mitu: "Mă bucur că am debutat cu dreptul după anul de pauză”
Foto: jurnalul.antena3.ro

Irina Begu și Andreea Mitu s-au calificat în turul 2 la BRD București Open. Andreea Mitu: "Mă bucur că am debutat cu dreptul după anul de pauză”

24 știri, 16

Perechea Irina Begu/ Andreea Mitu s-a calificat, luni, în turul 2 al probei de dublu de la BRD București Open, după victoria cu 6-2; 6-4, împotriva sportivelor Reka Jani (Ungaria)/ Chantal Skamlova (Slovacia).

Begu și Mitu nu au avut probleme la primul lor meci împreună. Sportivele noastre au trecut după o oră și 10 minute, în minimum de seturi, 6-2; 6-4, de Jani și Skamlova și s-au calificat în runda a doua la București. Adversarele nu le-au pus dificultăți, iar meciul a părut un antrenament cu public. Românii au luat cu asalt tribunele terenului 4 din complexul BNR și le-au încurajat pe jucătoare pe parcursul întregului meci.

Pentru Andreea Mitu a fost primul meci în circuitul WTA, după o pauză de un an.

”Mă bucur că am debutat cu dreptul. Sper să avem o evoluție cât mai constantă și să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat Andreea.

Andrea a vorbit și de modul în care reușește să facă față rolului de mamă și rolului de jucătoare. ”Îl iau pe cel mic peste tot. De când s-a născut, e nelipsit de la meciuri. E prima partidă WTA la care asistă și o să-l iau cu mine în continuare”.

De partea cealaltă, Irina Begu merge din victorie în victorie la București. Este neânfrântă din 2016.

”Am ajuns la un număr impresionant de victorii la BRD Open. E plăcut și sper, ca alături de Andreea, să câștig cât mai multe meciuri în proba de dublu. Cine știe, poate reușesc și în acest an să...

    Citește pe prosport.ro