Istvan Kovacs nu a acordat un penalty în Dinamo - Hermannstadt3Foto1Video© onlinesport.ro

Istvan Kovacs nu a acordat un penalty în Dinamo - Hermannstadt

, 13 știri, 158 vizualizări

„E un lucru foarte bun că am jucat pe Arena Națională. E una dintre cele mai bune hotărâri luate de noua conducere. Au început să se urnească lucrurile. Eu zic că a fost un meci bun, o repriză dominată de noi, una de ei. Două echipe preocupate de jocul ofensiv. A fost unul dintre cele mai bune meciuri. În mod normal scorul trebuia să fie altul, vreo 5-4. A fost chiar un meci bun”, a declarat Gigi Mulțescu la Look Sport.

Pablo Cortacero se află în negocieri avansate cu Cosmin Contra. Întrebat direct despre înlocuire, Mulțescu a replicat: „Era și ieri și alaltăieri aproape. Îmi spuneau unii jurnaliști că ei știu sigur. Ce să spun? Nu comentez, ce să comentez despre altcineva? Cât sunt aici încerc să îmi fac meseria și să scot ce e mai bun. Pentru Dinamo, dacă ei sunt patroni și asta vor, accept orice. Totul ca Dinamo să fie în regulă!”.

„Țucudean e un vis prea frumos pentru noi. Sper să fie sănătos în primul rând, nu am apucat să discut cu el,. Eu l-am mai antrenat. Am așteptat și aștept în continuare transferuri. Au spus că atunci când vor putea face, o să facă. Asta e”