Iubitul Elenei Udrea a publicat o nouă imagine cu Eva Maria

Iubitul Elenei Udrea a publicat o nouă imagine cu Eva Maria

24 știri, 50

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea care a fost arestată recent în Costa Rica, a postat, luni, pe Facebook, o nouă fotografie în care apare alături de fetița adusă pe lume acum aproape trei săptămâni.

Iubitul fostului ministru al Turismului a publicat pe rețeaua de socializare o imagine în care o ține pe Eva Maria în brațe.

Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil.

Dor de Mami…, a scris Alexandrov în dreptul imaginii publicate pe Facebook.

Bărbatul a postat, vineri, tot pe Facebook, prima imagine în care Elena Udrea și Eva Maria pot fi văzute foarte clar. În fotografie apare Elena Udrea, îmbrăcată cu o rochie scurtă tip maieu cu un decolteu adânc, în pat, alături de Alexandrov îmbrăcat lejer într-un maieu alb care o ține în brațe pe Eva Maria învelită într-o păturică

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni, în Costa Rica, iar în această perioadă autoritățile române trebuie să obțină extrădarea lor, după cum a anunțat șeful Interpol Costa Rica.

Elena Udrea a fost reținută miercuri, în jurul orei locale 10.00, în zona Sabana Oeste, în timp ce Alina Bica a fost reținută în jurul orei locale 14.00 în zona Sabana Este. Elena Udrea a fost condamnată, în luna iunie, la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute, însă ea a părăsit România cu câteva luni înainte de sentință. Alina Bica are o condam...

Citește pe libertatea.ro