Mădălina Ghenea, înlocuită de Iulia Vântur la Cerbul de Aur 2018
Foto: adevarul.ro

Mădălina Ghenea, înlocuită de Iulia Vântur la Cerbul de Aur 2018

7 știri, 117

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garbo. Fostă vedetă PRO TV a fost anunțată oficial, deși inițial s-a vehiculat că ediția din acest an va fi prezentată de Mădălina Ghenea.

„Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur”, anunță Televiziunea Română, într-un comunicat.

Actriță și cântăreață, cu o carieră fulminantă în India, Iulia va reveni în România pentru a prezenta Cerbul de Aur 2018. Vedeta îi va introduce pe cei 18 concurenți în atmosfera Festivalului, dar și pe artiștii care vor susține recitaluri în spectacolele din 30, 31 august și 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans și Carla’s Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România grație rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare și respect”. Cei doi artiști vor găzdui serile de concurs și Gala Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

Festivalul Internațional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov și va fi transmis de TVR.

Festivalul Internațional „Cerbul de Aur” va începe pe 29 august cu o gală aniversară r...

    Citește pe libertatea.ro