Jaf armat la o bancă din Cluj-Napoca. Tâlharul a furat 20.000 de lei

Jaf armat la o bancă din Cluj-Napoca. Tâlharul a furat 20.000 de lei

17 știri, 17

Jaf armat la o bancă din Cluj-Napoca. Tâlharul a furat 20.000 de lei după ce a amenințat casiera cu un cuțit. Polițiștii încearcă acum să dea de urma atacatorului.

Incidentul s-a petrecut acum o jumătate de oră la o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, se pare că un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în unitate și a amenințat casiera. De frică, aceasta i-a dat suma de 20.000 de lei, pe care o încasase de la clienți până la acea oră.

Polițiștii au demarat verificările și încearcă să dea de urma infractorului care a jefuit banca.

“În jurul orei 15:00, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu fața acoperită și, sub amenințare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliție au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă și celelalte date de interes pentru soluționarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului”, spun reprezentanții IPJ Cluj.

    Citește pe libertatea.ro