Jucătorii și angajații de la Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic3Foto© video.gsp.ro

Jucătorii și angajații de la Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic

, 11 știri, 21 vizualizări

Jucătorii, antrenorii și ceilalți angajați ai clubului de fotbal Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic ca urmare a problemelor financiare provocate de pandemia de coronavirus, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, Ioan Mărginean, administrator special și președinte al grupării aflate în reorganizare.

"Trecem printr-o situație specială pe care nu și-a dorit-o nimeni, dar trebuie să fim solidari și încrezători că vom trece toți peste ea. Noi am plătit salariile pe lunile ianuarie și februarie integral. Am plătit toate contribuțiile la stat și avem certificat fiscal zero, deci noi nu avem acum nicio problemă.

Dar nu putem să ne facem un plan financiar pentru această perioadă grea care nu știm cât va dura. Și atunci ne-am luat o măsură de precauție și am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu mine. Avem 27 de jucători în lot la echipa mare și 38 de angajați. Deci noi am fost de bună credință, am plătit salariile la zi, dar nu știm încotro să o apucăm.