Jurnalistul german Paul Arne Wagner, dus la secție și amendat la protestele din 20 iunie 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria5Foto1Video© economie.hotnews.ro

Jurnalistul german Paul Arne Wagner, dus la secție și amendat la protestele din 20 iunie 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria

, 12 știri, 8 vizualizări

Paul Arne Wagner, jurnalistul german de la compania Passport Productions (realizatoarea serialului despre insula Belina) care a fost una dintre victimele represiunii din Piața Victoriei, din timpul protestelor, a câștigat în instanță procesul cu Jandameria, prin care cerea anularea sancțiunii primite.

„Am câștigat, definitiv. Așa a decis Tribunalul București. Justiția mi-a dat dreptate în fața Jandarmeriei și în fața unui guvern autocrat și nerușinat. Mie și altor sute de oameni care în ultimii ani sunt victimele abuzurilor Jandarmeriei Române, brațul armat al regimului mafiot PSD-Dragnea-ALDE-UDMR.

Dar, pentru ca mie, și tuturor celorlalți cetățeni ale căror drepturi au fost încălcate, să ni se facă dreptate, multe lucruri trebuie încă să se întâmple.