„Gigi Becali e bun de plată!“ Ce decizie s-a luat în procesul de 37 de milioane de euro

„Gigi Becali e bun de plată!“ Ce decizie s-a luat în procesul de 37 de milioane de euro

5 știri, 46

Justiția a luat prima decizie în dosarul despăgubirilor de 37 de milioane de euro pe care Armata i le cere lui Becali. Talpan poate striga din nou: ”Iii, ce bucurie”.

Tribunalul a hotărât azi ca despăgubirile pe care Gigi Becali trebuie să le plătească pentru că a folosit ilegal numele și marca Steaua în perioada 2004 – 2014 să fie pe 10 ani, nu doar pe trei, cum a cerut latifundiarul din Pipera.

Decizia nu e definitivă, iar avocații lui Gigi Becali o pot ataca cu apel.

„S-a respins excepția prescripției extinctive, Gigi Becali e bun de plată! Va trebui să achite întreg prejudiciul creat în perioada decembrie 2004 – decembrie 2014.

Prejudicierea continuă și astăzi. Sunt foarte mulțumit și mă așteptam, pentru că decizia e legală”, a declarat Talpan, pentru gsp.ro.

Juristul poate striga din nou „Iii, ce bucurie”, așa cum a făcut-o și pe 7 mai, când Andrei Cristea a marcat unicul gol al partidei CSM Poli Iași – FCSB, scor 1-0, care i-a „furat” titlul echipei lui Becali.

Justiția a luat prima decizie în dosarul despăgubirilor de 37 de milioane de euro. Gigi credea altceva

Gigi Becali era convins, nu cu mult timp în urmă, că nu i se pot imputa prea mulți bani.

„Nu eu cer să fie despăgubiri pentru 3 ani, ci așa spune legea. Este articol de lege în care se arată că poți cere despăgubiri pe ultimii 3 ani de la data depunerii cererii.

CSA a depus contestația în 2016, deci nu pot cere...

    Citește pe libertatea.ro