Kelemen Hunor, despre moțiunea împotriva Guvernului: S-au pierdut trei săptămâni© a1.ro

Kelemen Hunor, despre moțiunea împotriva Guvernului: S-au pierdut trei săptămâni

, 6 știri, 24 vizualizări

'Nu s-a schimbat nimic. (...) Problema nu este cum vom vota noi, problema este dacă va apărea moțiunea de cenzură, că oricum este o întârziere de trei săptămâni. Acum trei săptămâni trebuia depusă moțiunea de cenzură, moțiune anunțată în august, imediat după ce ALDE a ieșit de la guvernare și încă nu este depusă.

Eu am spus că în prima zi a sesiunii parlamentare trebuia depusă moțiunea, au trecut trei săptămâni, încă nu știm dacă săptămâna viitoare, miercuri, joi vineri, ea va fi depusă... vom vedea. Dar eu am spus că această întârziere nu e de bun augur, fiindcă era un moment prielnic la începutul sesiunii', a spus Kelemen Hunor, într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia, prin întârzierea depunerii moțiunii de cenzură există riscul ca parlamentarii care stau în zona 'gri' să se 'mute' spre cei care sunt acum la guvernare. 'În România se întâmplă lucruri, să spunem, destul de grave în fiecare sesiune parlamentară, o boală cronică a parlamentarismului nostru, oamenii se mută dintr-o parte în alta.