Kelemen Hunor: Subiectul DNA și Laura Codruța Kovesi trebuie închis
Foto: www.antena3.ro

Kelemen Hunor: Subiectul DNA și Laura Codruța Kovesi trebuie închis

7 știri, 44

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, că din moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA și de schimbarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi trebuie închis.

„Din punctul meu de vedere, din punctul nostru de vedere, ceea ce știm arată, în acest moment, că acest subiect nu se poate dezvolta mai departe, decât dacă cineva are intenția de a dezbate doar ce e la DNA și nu vrea să vorbească despre altceva. Este un subiect foarte drag și pentru opoziție, fiindcă n-au alte idei, și pentru cei de la putere. (...) În acest moment subiectul trebuie închis. Președintele Iohannis a spus că nu va permite, fiindcă are încredere în ea.

Acest lucru e foarte clar. Ea a zis că este perfectă și nu-și dă demisia. Deci, iarăși este o situație foarte clară. Ministrul Justiției a făcut ceea ce a crezut că e bine să facă legal. Dar aici trebuie să punem punct la sfârșitul propoziției, fiindcă mandatul procurorului șef DNA se termină peste un an și ceva și dacă președintele Iohannis nu face nicio schimbare în ce privește demiterea, atunci așa trebuie să rămână și nu are rost să mai discutăm acest subiect, fiindcă oricum nu există o altă finalitate decât să rămână totul așa cum cunoaștem", a spus Kelemen Hunor.

    Citește pe antena3.ro