Kim Clijsters revine pe terenul de tenis în martie 20204Foto© a1.ro

Kim Clijsters revine pe terenul de tenis în martie 2020

, 5 știri, 18 vizualizări

Belgianca Kim Clijsters a anunțat că va reveni în tenis la turneul de la Monterrey (Mexic), care se va desfășura începând din 2 martie. Revenenirea ei pe terenurile de tenis era programată în ianuarie 2020, dar a fost amânată din cauza unei accidentări la genunchi. După ce a câștigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-și întemeia o familie.

Ea a revenit pe teren, în 2009, și a mai câștigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open și o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012. În cariera ei, belgianca a câștigat 41 de turnee și a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri.

Clubul Politehnica Iași și antrenorul principal Mihai Teja au ajuns, de comun acord, la o despărțire pe cale amiabilă, fără pretenții financiare suplimentare. Poli Iași ocupă locul 11 cu 22 de puncte, după 22 de etape din Liga I. Echipa antrenată de Teja a pierdut șapte din ultimele opt meciuri disputate în campionat, în care a reușit doar un egal. Printre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Teja, sunt Flavius Stoican, Dorin Goian și Petre Grigoraș.