Kim Jong-un a primit o scrisoare personală de la Donald Trump, potrivit presei nord-coreene© bzi.ro

Kim Jong-un a primit o scrisoare personală de la Donald Trump, potrivit presei nord-coreene

, 10 știri, 21 vizualizări

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a primit o "scrisoare personala" de la presedintele american Donald Trump, potrivit agentiei de stat KCNA, citata de CNN. KCNA a anuntat ca seful Coreei de Nord "a spus cu satisfactie ca are un continut excelent" dupa ce a citit-o. "Kim Jong-un a spus ca se va gandi serios la continutul serios" si a apreciat "extraordinarul curaj al presedintelui Trump", a adaugat KCNA.

Casa Alba nu a raspuns solicitarilor imediate de a comenta informatia. Biroul presedintelui sud-coreean "evalueaza schimburile de scrisori personale dintre liderii SUA si Coreea de Nord pozitiv din perspectiva continuarii negocierilor intre Statele Unite si Coreea de Nord", conform unui comunicat. Aceasta nu este prima scrisoare misterioasa care este expediata intre lideri.

La inceputul lunii, Trump le-a vorbit reporterilor despre o "frumoasa scrisoare" pe care a primit-o de la Kim Jong-un, prima de la intalnirea din februarie, la Hanoi, care s-a incheiat fara un rezultat. "Am apreciat scrisoarea", a afirmat Donald Trump la acel moment. El nu a dezvaluit insa continutul acesteia.