Klaus Iohannis, despre organizarea Târgurilor de Crăciun. Cum vor petrece romanii sărbătorile de iarnă în pandemie2Foto© bzi.ro

Klaus Iohannis, despre organizarea Târgurilor de Crăciun. Cum vor petrece romanii sărbătorile de iarnă în pandemie

, 4 știri, 41 vizualizări

Recent, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre organizarea Târgurilor de Crăciun în țară, târguri așteptate de toată lumea. Acesta a declarat că organizarea acestora este imposibila, în contextul pandemiei de coronavirus.

Sărbători de iarnă în vreme de pandemie. Aceasta este întrebarea care și-o pun majoritatea romanilor, mai ales că virusul face în continuare ravagii în tara. Astfel, anul acesta sărbătorile de iarnă sunt umbrite de acest virus care a schimbat din temelii întreaga omenire. Deși oamenii ar vrea să se bucure de toate tradițiile corespunzătoare, pandemia o să schimbe anumite obiceiuri. În ceea ce privește târgurile de Crăciun, Klaus Iohannis a declarat că organizarea acestora este „imposibilă și inoportună”.

Chiar daca cetățenii romani spera în continarea tradițiilor de ani de zile, se pare că în acest an, târgurile de Crăciun o să lipsească românilor. Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre acest subiect și a declarat că organizarea unor astfel de evenimente nu este indicată, reprezentând un risc multe prea mare.