Kobe Bryant, omagiat de foștii colegi din echipa Los Angeles Lakers3Foto© stirileprotv.ro

Kobe Bryant, omagiat de foștii colegi din echipa Los Angeles Lakers

, 4 știri, 4 vizualizări

Echipa Los Angeles Lakers a disputat primul său meci după dispariția fostului său star Kobe Bryant, fiind învinsă pe teren propriu, cu scorul de 127-119, de formația Portland Trail Blazers, vineri seara, în Campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA).

Jucătorii lui Lakers i-au adus cu această ocazie un vibrant omagiu lui Bryant, care și-a petrecut întreaga carieră la Lakers, grupare alături de care a cucerit cinci titluri de campion al NBA. El este unul dintre cei șapte jucători care au marcat, în total, peste 30.000 de puncte în campionatul profesionist nord-american.

"În această seară, noi îl omagiem pe băiatul care a venit aici la 18 ani, s-a retras la 38 de ani și a devenit, probabil, cel mai bun tată pe care l-am văzut în ultimii ani. Voi căuta, alături de colegii mei, să perpetuăm moștenirea sa, nu doar în acest an, ci pe întreaga perioadă în care vom putea continua să jucăm baschet, pe care îl iubim, pentru că acest lucru își dorea și Kobe Bryant", a spus cu această ocazie actuala vedetă a lui Lakers, LeBron James.