Lovitură pentru Codruța Kovesi în procesul cu jurnaliștii Antena 3
Foto: www.antena3.ro

Lovitură pentru Codruța Kovesi în procesul cu jurnaliștii Antena 3

14 știri, 57

Această ultimă ispravă a Laurei Codruța Kovesi, prin care a pus DNA în slujba interesului personal pe care-l are în procesul cu jurnaliștii de la Antena 3 este la fel de gravă precum cele mai scandaloase abuzuri săvîrșite de „Portocală”, Onea sau alți colegi din cadrul DNA. Și dacă pînă acum Kovesi ar fi fost inocența întruchipată, un fel fel de Santa Laura, în acest moment ea trebuie să fie înlăturată de la conducerea DNA!

Pe scurt, este vorba despre procesul civil, în care Laura Codruța Kovesi i-a acționat în judecată pe Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Radu Tudor, Mugur Ciuvică și Bianca Nae. Le cere un milion de lei ca daune morale provocate de ceea ce ar fi spus jurnaliștii de mai sus în emisiunile de la Antena 3. Ba, chiar, în cazul lui Răzvan Savaliuc de la „Lumea justiției”, și pentru ce nu a spus, întrucît în emisiunea la care Kovesi face referire în plîngere, acesta nu a particpat!

Nu intrăm acum pe fondul cauzei, ci ne referim doar la ce a cerut DNA-ul condus de Laura Codruța Kovesi într-o adresă Curții de Apel Pitești. Mai exact, DNA a trimis instanței solicitarea de a i se trimite toate documentele din Dosarul nr. 6043/3/2015 (cel civil, cu jurnaliștii) pentru a le folosi într-un dosar penal cu numărul 853/P/2016! Citiți cu atenție Adresa DNA către Curtea de Apel Pitești:

Situația acestei cereri neobișnuite a DNA a fost dezbătută pe larg în diferite emisiuni TV, da...

    Citește pe cotidianul.ro