La Cluj se fac ultimele pregătiri pentru concertul Depeche Mode
Foto: ziarullumina.ro

La Cluj se fac ultimele pregătiri pentru concertul Depeche Mode

9 știri, 4

Pregătirile pentru concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca, până la care mai sunt doar șase zile, au intrat în linie dreaptă, anunță organizatorii.

Potrivit unui comunicat de presă, zilele care au mai rămas până la concert sunt dedicate lucrărilor de amenajare pe stadionul Cluj Arena.

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit, de promovare a celui mai recent album.

"La începutul acestei săptămâni vor începe ultimele pregătiri pentru show-ul Depeche Mode ce va avea loc duminica aceasta, pe Cluj Arena. Peste 160 de oameni din echipa locală și echipa turneului vor fi pe stadion, asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane', se arată în comunicatul menționat.

Scena va avea aproximativ 50 de metri lățime și 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriașe pe care vor rula proiecții pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

"Nu doar scena reprezintă însă un punct important în desfășurătorul pregătirilor pentru duminică, ci și zona de backstage care îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei și echipa lor. Martin Gore și Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi d...

    Citește pe agerpres.ro