La mulți ani 2021. Momentul special din platoul de la Revelionul Starurilor cu Dan Negru9Foto© a1.ro

La mulți ani 2021. Momentul special din platoul de la Revelionul Starurilor cu Dan Negru

, 11 știri, 155 vizualizări

„Este un Revelion firesc, fără panică, teamă sau breaking news-uri. Am încercat să dăm o resetare a anului care pleacă și să o luăm de la capăt ca și când 2020 n-ar fi existat. Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat și a ieșit un program normal, cu bucurie și energie, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, declară Dan Negru.

Vedete iubite de marele public, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 21-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, în această seară, de la 22:00.

Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan Cigu, Elena Merișoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Țăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Vlăduța Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crișan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriță sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.