Laura Cosoi a născut. Prima imagine cu fetița ei
Foto: www.romaniatv.net

Laura Cosoi a născut. Prima imagine cu fetița ei

9 știri, 77

Laura Cosoi a dat petrecere pentru prieteni înainte de venirea pe lume a primului ei copil.

Actrița Laura Cosoi se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta va aduce pe lume o fetiță, rezultat al mariajului cu Cosmin Curticăpean. Medicii i-au spus Laurei Cosoi că va naște în jurul datei de 15 iunie.

Până la venirea pe lume a fiicei sale, Laura Cosoi a dat o petrecere pentru aceasta. La eveniment au participat prieteni apropiați ai actriței și ai partanerului ei de viață, toată lumea simțindu-se foarte bine.

Vezi galeria foto + 8+ 8

“Zilele trecute am avut prima mare petrecere în familie – în formulă completă – împreună cu prieteni dragi nouă: aproximativ 40 de invitați. Și chiar dacă fetița noastră nu s-a născut încă, cumva ea a fost personajul principal. Am simțit-o atentă și foarte prezentă în toată acea atmosferă plină de râsete, bucurie și iubire.

A fost un fel de „Pre baby party”, pentru că nu mi-am dorit o petrecere clasică de „baby shower”. Nici eu, nici Cosmin nu vrem ca prietenii noștri să cheltuiască inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodată. Vom vedea treptat ce avem nevoie și sunt convinsă că ne vom descurca. Deocamdată, am strictul necesar pentru venirea pe lume a fetiței noastre. Și, de fapt, acesta e marele eveniment!

Să fim toți sănătoși și să ne bucurăm unii de alții. Restul se rezolvă!

    Citește pe libertatea.ro