Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 august: Ne cerem scuze persoanelor care au suferit gratuit

Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 august: Ne cerem scuze persoanelor care au suferit gratuit

15 știri, 28

Maiorul Laurențiu Cazan, care a coordonat acțiunea jandarmilor la protestul din 10 august din Piața Victoriei, le-a cerut scuze persoanelor care "au suferit în mod gratuit" la respectivul miting, în urma intervenției de restabilire a ordinii publice.

"Vreau să fac un îndemn la calm. (...) Dacă sunt persoane care au suferit în mod gratuit în urma intervenției de restabilire a ordinii publice, (...) ne cerem scuze față de aceștia. Rolul nostru a fost de a restabili ordinea publică. Cazurile punctuale (...) sunt cercetate de către Parchetul Militar, în prezent. Avem în permanență legătura cu structurile de poliție pentru identificarea celor care au acționat împotriva forțelor de jandarmerie și (...) asigur populația că Jandarmeria Capitalei este în măsură de fiecare dată să asigure măsurile de ordine publică și, după caz, restabilirea ordinii publice, indiferent de situație", a declarat Laurențiu Cazan, comandant al acțiunii din Piața Victoriei, joi, la TVR 1.

Totodată, el a precizat că își asumă ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei. "Nimeni n-a acționat fără să primească dispoziție din partea mea, asta să fie clar. Îmi asum tot ceea ce s-a întâmplat în piață, dar încă o dată vreau să îmi cer scuze dacă sunt persoane care au suferit în urma intervenției de restabilire a ordinii publice", a spus Laurențiu Cazan.

El s-a referit și la cazul unor turiști israelieni care s-au af...

    Citește pe jurnalul.antena3.ro