Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu FCSB: „Clubul îi mulțumește pentru eforturile depuse”
Foto: www.bzi.ro

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu FCSB: „Clubul îi mulțumește pentru eforturile depuse”

15 știri, 32

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu FCSB: „Clubul îi mulțumește pentru eforturile depuse”.

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat, vineri, contractul cu echipa de fotbal FCSB, a anunțat clubul bucureștean pe site-ul său oficial.

”Fostul antrenor al Stelei și secunzii săi au ales să dea curs unei noi provocări în fotbalul din Orientul Mijlociu”, precizează sursa menționată, cei trei antrenori secunzi fiind Anton Petrea, Cristi Țermure și Florin Tene.

”Clubul nostru le mulțumește tuturor pentru eforturile depuse în ultimul an și jumătate, în care au câștigat Cupa Ligii, au terminat sezonul recent încheiat pe prima poziție, la egalitate cu FC Viitorul (noua campioană, n. red.), au calificat echipa în play-off-ul UEFA Champions League și în grupele UEFA Europa League, performanțe care se adaugă celor din primul lor mandat, atunci când au adus două titluri de campioană, Supercupa României, calificarea în optimile UEFA Europa League și prezența în grupele UEFA Champions League”, se mai arată în comunicat.

Finanțatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunțat, luni, că l-a instalat în funcția de antrenor pe Nicolae Dică în locul lui Laurențiu Reghecampf.

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediția 2016-2017 a Ligii I în fața echipei FC Viitorul Constanța. FC Viitorul a încheiat cu același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut î...

    Citește pe libertatea.ro