Olguța Vasilescu: Nu sângerează numai Dragnea, sângerează partidul
Foto: stirileprotv.ro

Olguța Vasilescu: Nu sângerează numai Dragnea, sângerează partidul

7 știri, 334

"De fapt, devine destul de clară sentința de astăzi. Nu numai că i se dă o condamnare, dar și interdicția de a mai avea o funcție. (...) O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă", a precizat Lia Olguța Vasilescu, la România TV.

Ministrul Muncii susține că în acest moment nu există niciun lider PSD fără dosar fabricat.

Vasilescu mai spune că o vină o au și social-democrații pentru că în Parlament nu au fost modificate prevederile în legătură cu infracțiunea de abuz în serviciu.

"Eu sper că lui Liviu Dragnea nu i se înmoaie genunchii, așa cum a fost cu un premier care a demisionat din funcție, lăsând partidul în off-side. Și noi suntem vinovați, Parlamentul ar trebui să aplice deciziile CCR. Tocmai pentru că liderul a avut un dosar, i-a ținut pe unii în frâu. Trebuia să facem ce era corect. Trebuie să aplicam deciziile CCR și să mergem mai departe. (...) Partidul în momente critice s-a unit de fiecare dată", a explicat ministrul.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanței supreme nu este definitivă.

Liviu Dragnea, ...

    Citește pe romaniatv.net