Mihai Chirică, către Liviu Dragnea: De câte ori premierul nu îți răspunde la comenzi îți dai jos Guvernul?
Foto: www.realitatea.net

Mihai Chirică, către Liviu Dragnea: De câte ori premierul nu îți răspunde la comenzi îți dai jos Guvernul?

8 știri, 37

"Nu cred că domnul Mihai Tudose își va da demisia din funcția de premier. Nu știu ce a declarat în ceea ce privește relația pe care o are cu Liviu Dragnea și nu doresc să fac alte comentarii", a spus președintele executiv al PSD Timiș.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, la Antena 3, că a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane, Tudose precizând, totodată, că relația nu Dragnea nu este ”într-un moment fericit”.

Întrebat dacă a vorbit în partid despre posibilitatea de a demisiona din postul de prim-ministru, Mihai Tudose a spus: ”Da, am spus-o foarte clar, am spus-o într-un cerc de trei, maxim patru persoane. Dacă lucrurile stau așa de rău și Guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine”.

Chirica despre PSD: De câte ori premierul nu îți răspunde la comenzi îți dai jos Guvernul?

Fostul lider PSD Mihai Chirica spune că premierul Tudose nu va răspunde ”în mod lipsit de rațiune la orice comandă care îi vine de oriunde, inclusiv de la Dragnea”, dar probabil nu va demisiona, pentru că ar provoca o criză majoră ”pe care o va încasa partidul, nu cine o provoacă”.

Întrebat despre recentele declarații ale premierului referitoare la o eventuală demisie, Chirica a spus că ”orice Guvern, orice echipă, are nevoie la un moment dat de primenire. Trebuie să îți primenești o echipă și în e...

    Citește pe mediafax.ro