Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, ar putea fi eliberat din închisoare

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, ar putea fi eliberat din închisoare

33 știri, 41

Decizia Judecătoriei Bistrița putea fi contestată în termen de trei zile, însă procurorii nu au formulat contestație până în prezent, astfel că Gregorian Bivolaru ar putea fi eliberat miercuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Comisia pentru eliberări condiționate a acceptat solicitarea noastră de a-l pune în libertate pe Gregorian Bivolaru, aplicându-se reducerea pedepsei, de o treime, care se aplică persoanelor peste 60 de ani”, a spus avocatul lui Bivolaru, Aris Cupșa.

Liderul MISA, condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru acte sexual cu un minor, a fost încarcerat la Bistrița la finele luni februarie.

În iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat, de instanța supremă, definitiv, la șase ani de închisoare cu executare.

Gregorian Bivolaru a plecat din România în anul 2004 iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. Pe 26 februarie 2016 a fost prins de autoritățile franceze în timp ce se afla la un târg în Paris. Pe parcursul judecării cererii de extrădare, autoritățile suedeze au informat magistrații francezi că îl mențin pe Gregorian Bivolaru ca azilant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

    Citește pe mediafax.ro