Liderul principalului partid de opoziție din Turcia, atacat de un grup de persoane în timp ce participa la o înmormântare4Foto2Video© stirileprotv.ro

Liderul principalului partid de opoziție din Turcia, atacat de un grup de persoane în timp ce participa la o înmormântare

, 7 știri, 14 vizualizări

Kemal Kiliçdaroglu, liderul CHP, principalul partid de opoziție din Turcia, a fost atacat de mai mulți bărbați, duminică, la Ankara. Kiliçdaroglu, care participa la înmormântarea unui soldat turc ucis în confruntările cu PKK, a fost scos cu greu din mulțime de forțele de ordine, relatează Reuters, conform News.ro.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini în care se vede cum liderul CHP este lovit în cap cel puțin de două ori, în timp ce mai mulți oameni de ordine încearcă să îl scoată din mulțimea nervoasă. În cele din urmă, Kiliçdaroglu a reușit să părăsească locul atacului și să intre într-o casă din apropiere, potrivit NTV.

Apoi, mulțimea s-a strâns în fața casei și a început să scandeze: "PKK afară".

"Suntem cu toții afectați de incident. Kemal Kiliçdaroglu este bine. A fost dus într-un loc sigur", a declarat Levent Gok, parlamentar CHP.