ACS Poli Timișoara - Juventus București, ora 17.00! Duelul codașelor

ACS Poli Timișoara - Juventus București, ora 17.00! Duelul codașelor

25 știri, 14

Liga 1 la fotbal, play-out, etapa 9. ACS Poli – Juventus București (ora 17.00, Digi Sport, Telekomsport, Look). Duelul ”năpăstuiților”.

Ultimele două clasate din Liga 1 joacă un meci capital pentru viitorul lor în acest campionat, în care speranțele de salvare se „subțiază” pe zi ce trece.

O singură înfrângere au suferit bucureștenii în precedentele șase deplasări din campionat (15 aprilie 2018, Concordia – Juventus 2-1), în rest au două victorii și trei rezultate de egalitate.

Poli Timișoara și Juventus s-au mai întâlnit pe prima scenă doar în ediția curentă, când fiecare a reușit câte o victorie, iar un joc s-a terminat la egalitate.

Liga 1 la fotbal, play-out, etapa 9. ACS Poli – Juventus București. Ultimul meci s-a terminat cu victoria bucureștenilor

– 4 august 2017: întâiul meci a avut loc în sezonul regulat: Poli -Juventus 2-1. Alex Munteanu a deschis scorul, din pasa lui Mailat, cel care avea să mărească diferența în minutul 68. Rezultatul final a fost stabilit de Cătălin Țîră, în prelungiri.

– În retur, pe 6 noiembrie 2017, Abraw a marcat primul, în minutul 11, avantajul bănățenilor durând până în minutul 82, atunci când Dzalamidze l-a învins cu un șut din careu pe portarul oaspeților Vasile Curileac.

– Cea mai recentă confruntare a avut loc în play-out, pe 16 martie 2018, Juventus – ACS Poli Timișoara 1-0. Golul lui Robert Elek, fost jucător în tricoul bănățenilor, ...

    Citește pe libertatea.ro