Liga Campionilor: Dinamo nu va mai disputa meciul cu PSG - Cine merge direct în Final Four7Foto© video.gsp.ro

Liga Campionilor: Dinamo nu va mai disputa meciul cu PSG - Cine merge direct în Final Four

, 15 știri, 77 vizualizări

Comitetul Executiv al EHF, întrunit într-o ședință online vineri, 24 aprilie, a luat câteva decizii extrem de importante în legătură cu actualul sezon european. Deciziile au fost luate în lumina pandemiei de COVID-19 după monitorizarea intensivă a situației actuale, inclusiv analiza măsurilor guvernamentale, cum ar fi restricțiile de călătorie și interdicțiile evenimentelor majore.

"Obiectivul general a fost finalizarea sezonului 2019/20 în cel mai bun mod posibil, în același timp construirea fundației pentru a începe sezonul 2020/21 într-un mod structurat, cu cel mai mic impact posibil din sezonul curent", a anunțat EHF.

Prin urmare, meciurile rămase din optimile de finală ale Ligii Campionilor și din sferturile de finală au fost anulate. După cum sa anunțat deja, EHF Final 4 2020 va avea loc în 28 și 29 decembrie la Köln. Pe baza clasamentului final în faza grupelor, calificate pentru EHF Final 4 sunt cele mai bune două echipe ale grupelor A și B: Barça, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel, Telekom Veszprém HC. O șansă mică pentru Vâlcea și București.