Liga Campionilor (handbal f): Meciul dintre CSM București și Bietigheim, amânat pentru a doua oară3Foto© money.ro

Liga Campionilor (handbal f): Meciul dintre CSM București și Bietigheim, amânat pentru a doua oară

, 5 știri, 28 vizualizări

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, speră ca meciurile din Liga Campionilor cu Rostov și SG BBM Bietigheim, amânate din cauza numărului mare de cazuri de COVID de la aceste două grupări, să se dispute totuși pe teren, se arată într-un comunicat remis, marți, AGERPRES.

"Bietigheim este în carantină după ce a terminat meciul cu Rostov, pentru că au multe persoane infectate. Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe meciul din Liga Națională. Trebuie să ne adaptăm, aceasta este situația. Mi-e greu să înțeleg fizic unde pot fi introduse atât de multe meciuri în calendar. La Rostov se pierd două nopți când joci acolo. Așteptăm din partea Federației Europene și a celor două cluburi să vedem cum putem programa meciurile, pentru că este foarte important să se joace pe teren toate partidele", a spus antrenorul formației CSM București.

El nu știe însă dacă EHF va găsi loc în calendar pentru reprogramarea acestor partide

"EHF a spus că 13-14 februarie trebuie să fie ultima dată când se va juca în faza grupelor. Dacă la acel moment nu se vor juca toate etapele, se va trece la un clasament de tip norvegian, se va împărți numărul de puncte la numărul de meciuri, toate cele opt echipe vor fi calificate în play-off urmând să joace locul 1 cu 8, 2 cu 7 și tot așa.