LIVE FC Voluntari - FCSB (20:30)4Foto1Video© romaniatv.net

LIVE FC Voluntari - FCSB (20:30)

, 7 știri, 16 vizualizări

VOLUNTARI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO. George Rădulescu va arbitra meciul VOLUNTARI - FCSB, ajutat de asistenții Marius Badea și Gabriel Stroe. VOLUNTARI FCSB, meci contând pentru etapa a 18-a din Liga 1, se joacă, sâmbătă, de la ora 20:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT.

VOLUNTARI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO. Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Voluntari, riscă demiterea în cazul unei înfrângeri cu FCSB. De altfel, italianul, aclamat la Iași etapa trecută, a declarat ca ar reveni oricand cu mult drag la gruparea de sub Copou, unde Mihai Teja este și el în pericol de demitere. Pâna la meciul cu FCSB, ilfovenii au acumulat doar 8 puncte. DIGI SPORT și TELEKOM SPORT transmit, sâmbătă, de la ora 20:30, VOLUNTARI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

VOLUNTARI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO. "Ne aflăm în fața unei serii de jocuri foarte importante, trebuie să strângem rândurile și să scoatem maximum din aceste cinci jocuri care au rămas. Am observat că jucătorii sunt foarte conectați și foarte montați după ultimul rezultat și asta mă bucură, pentru că avem nevoie să legăm încă o serie de jocuri fără înfrângere.