LIVETEXT Cupa României la fotbal, semifinale: Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș (marți, ora 17:00, Digi, Telekom)
Foto: ziarulunirea.ro

LIVETEXT Cupa României la fotbal, semifinale: Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș (marți, ora 17:00, Digi, Telekom)

7 știri, 24

LIVETEXT Cupa României la fotbal, semifinale: Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, marți, ora 17:00, manșa tur, pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu. Partida este transmisă în direct la Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. Returul este programat pe 8 mai, la Mediaș.

Hermannstadt (L2) – Gaz Metan Mediaș (L1)

Antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici, a declarat că, pentru jucătorii săi, este un bun prilej pentru a-și măsura din nou forțele cu o echipă din Liga 1. Tehnicianul consideră că este o mândrie pentru județul Sibiu să aibă o echipă în finala Cupei României și spune că nu are probleme de lot înaintea acestui joc.

”Ne dorim să ne prezentăm cât mai bine, așa cum am făcut de fiecare dată când am jucat împotriva unei echipe din Liga 1. Va fi un nou prilej pentru noi să ne măsurăm forțele cu o echipă care joacă în eșalonul în care vrem să ajungem și noi, din vară. Desigur, Gaz Metan pornește ca favorită, pentru că este echipa din Liga 1, dar vom încerca să câștigăm această luptă și să ne calificăm. Nu avem probleme de lot, nu sunt accidentați.

Sperăm ca jucătorii care vor intra în teren mâine să dea tot ce pot pentru a ne apropia victoria și de a profita de avantajul terenului propriu. Așteptăm spectatorii la stadion într-un număr cât mai mare. Este o bucurie pentru județul Sibiu, o mândrie ca o echipă să ajungă în finala Cupei României, indiferent care va fi ea. Cel ...

    Citește pe libertatea.ro