Liviu Dragnea militează pentru o lege a defăimării: Oameni ca Monica Macovei aduc foarte multe deservicii
Foto: www.money.ro

Liviu Dragnea militează pentru o lege a defăimării: Oameni ca Monica Macovei aduc foarte multe deservicii

15 știri, 25

"Am vorbit cu mai mulți colegi și am convenit să lucrăm la o lege, nu știu dacă e nevoie de o legislație, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancționeze aceste lucruri, pentru că acești oameni - gen Monica Macovei și alți europarlamentari care mint despre propria țară, care defăimează propria țară - aduc foarte multe deservicii și noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect și nu câștigăm absolut nimic.

Citește și Liviu Dragnea militează pentru o lege a defăimării: Oameni ca Monica Macovei aduc foarte multe deservicii

Am spus că trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu știu acum cum, dar în alte țări poate există așa ceva. Nu poți să stai indiferent și inactiv. Vi se pare bine ca despre țara noastră să se vorbească, folosind minciuni, atât de rău? Să se spună lucruri mincinoase? Eu nu vorbesc de infracțiune, dar cineva trebuie să plătească. Sigur că intră la liberă exprimare, dar asta nu înseamnă că trebuie să defăimezi", a declarat Liviu Dragnea.

Citește și Liviu Dragnea, despre statul paralel: Va bubui și ne va uimi pe toți. E o caracatiță care a sugrumat România

În anul 2016, în calitate de deputat, Liviu Dragnea a inițiat un proiect de lege privind defăimarea, care, ulterior, a fost respins de Parlament. Acesta anunța atunci că va reiniția proiectul, d...

    Citește pe romaniatv.net