CExN PSD: Vot de încredere în favoarea lui Liviu Dragnea (surse)
Foto: www.agerpres.ro

CExN PSD: Vot de încredere în favoarea lui Liviu Dragnea (surse)

11 știri, 27

UPDATE: 60 de voturi au fost pentru susținerea lui Liviu Dragnea, față de 8 împotrivă, în ședința Comitetului Executiv de vineri, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri, la ședința CExN al partidului vot majoritar de încredere la șefia formațiunii, au relatat surse politice pentru MEDIAFAX.

Înaintea votului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvântul în ședința CexN al partidului, după ce a ascultat punctele de vedere ale liderilor social-democrați, au relatat sursele politice ale MEDIAFAX. Votul a fost dat, după o reuniune de șapte ore, în care au fost asculte multe opinii ale membrilor CEN, apoi Dragnea a luat cuvântul, vorbind, punct cu punct, despre scrisoarea disidenților.

Conducerea lărgită a PSD a dezbătut, vineri, "Declarația privind Starea Partidului Social Democrat".

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților, precum și asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019.

Declarația este semnată de un „Comitet de inițiativă” format din Paul Stănescu, vicepreședinte al PSD, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și primar general al Capitalei și Adrian Țu...

    Citește pe zf.ro