Liviu Pleșoianu: Referendumul este declanșat de un președinte care îl ține în brațe pe Augustin Lazăr, un torționar© bzi.ro

Liviu Pleșoianu: Referendumul este declanșat de un președinte care îl ține în brațe pe Augustin Lazăr, un torționar

, 5 știri, 6 vizualizări

"Referendumul este declanșat de către un președinte care îl ține în brațe pe procurorul general al României, Augustin Lazăr, despre care Opoziția știe foarte bine că în 1985 și 1986, conform unor documente, (...) din calitatea sa de președinte al Comisiei pentru eliberări de la Aiud, procurorul general de acum a semnat că dizidentul anticomunist Iulius Filip, torturat, bătut până la leșin, (...) a hotărât, doi ani la rând, că trebuie să rămână în pușcărie.

Asta a făcut Augustin Lazăr. (...) Știți ce scrie pe acel document semnat de Augustin Lazăr, pe care îl țineți în brațe, într-un mod absolut abject, cei din Opoziție? Scria acolo la fapta lui Iulius Filip - propagandă împotriva orânduirii comuniste, ceea ce înseamnă că Lazăr știa exact că este deținut politic. (...) Dumneavoastră îl țineți în brațe, liberalilor.

Despre USR nu am nimic de spus, mi-e foarte clar ce reprezintă. Dar vă transmit faptul că v-ați umplut de rușine liberalilor și pentru faptul că țineți în brațe un torționar", a afirmat Pleșoianu.